Hier is de eerste Trailer voor de Deadwood-film!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hier is de eerste Trailer voor de Deadwood-film!

Hier is de eerste Trailer voor de Deadwood-film!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Fans hebben er even 13 jaar op moeten wachten, maar nu gaat het dan toch gebeuren: de Deadwood-film is bijna hier! Sinds in 2006 de laatste aflevering werd uitgezonden zijn er al plannen om met een speelfilm een waardig einde te breien aan deze westernserie van HBO, die er destijds zo abrupt mee uitscheed. In juli riepen we al dat die film er nu echt aankomt en als bewijs is hier de eerste teasertrailer!

Releasedatum voor Amerika: 31 mei

Ook al is het een kort filmpje, het wordt al meteen duidelijk dat de rivaliteit tussen sheriff Seth Bullock (de ook van Justified bekende Timothy Olyphant, die altijd stoer is zodra hij een cowboyhoed opdoet) en gangster Al Swearengen (Ian McShane) weer hoog op zal laaien. En we hebben een releasedatum! in Amerika zal HBO de film vanaf 31 mei uitzenden. Helemaal zeker weten doen we het nog niet, maar met een beetje mazzel betekent dit dat de Deadwood-film dan vanaf 1 juni te zien zal zijn voor Ziggo-abonnees met het Movies en Series XL pakket waar HBO onder valt.

Op tijd voor Emmy-nominaties

Amerikaanse nieuwssites merken al op dat de datum opvallend is, omdat deze impliceert dat de film nog net op tijd is om mee te doen met de Emmy Awards-nominaties. Dat zou betekenen dat HBO hoge verwachtingen heeft van deze western. Fans weten genoeg!

Lees verder