Hier is de eerste trailer van Outlander seizoen 3

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hier is de eerste trailer van Outlander seizoen 3

Hier is de eerste trailer van Outlander seizoen 3

|
|

Laatste update:

In een hartverscheurende teaser van het nieuwe seizoen van Outlander zijn Jamie en Claire verder van elkaar verwijderd dan ooit.

Outlander

In de Golden Globes-genomineerde serie Outlander reist Claire Randall (Caitriona Balfe) op mysterieuze wijze van het jaar 1945 terug in de tijd naar het 18e eeuwse Schotland, waar ze als een blok valt voor de charmante Schotse strijder Jamie Fraser (Sam Heughan). 

De slag om Culloden

In het tweede seizoen reizen Claire en Jamie af naar Frankrijk om de Jacobitische rebellen onder leiding van Prins Charles Stuart te infiltreren en zo de slag bij Culloden te voorkomen. Maar dit mocht niet baten: aan het eind van seizoen twee zond Jamie (Sam Heughan) Claire (Caitriona Balfe) terug naar haar eigen tijd en blijft hij achter om te vechten (en mogelijk te sterven) in de slag om Culloden. 

In de teaser trailer blijkt Jamie nog in leven. Ondanks ze nu twee continenten en eeuwen van elkaar zijn verwijderd, belooft plechtig hij zijn vrouw terug te vinden.

Seizoen 3 & 4

Na seizoen drie, gebaseerd op het boek Voyager van Diana Gabaldon, is er ook al een vierde seizoen aangekondigd. Dit seizoen is gebaseerd op het boek Drums of Autumn van Diana Gabaldon. 

Naast Balfe en Heughan zullen onder anderen John Bell (The Hobbit: The Battle of the Five Armies), David Berry, César Domboy (The Walk) en Wil Johnson (Waking the Dead) in het nieuwe seizoen te zien zijn.

Het derde seizoen van Outlander gaat in september van start.

Lees verder