Het WK begint: dit zijn 7 dingen waar Nederland ook niet bij was

Veronica Superguide logo
Het WK begint: dit zijn 7 dingen waar Nederland ook niet bij was

Het WK begint: dit zijn 7 dingen waar Nederland ook niet bij was

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Huilen geblazen. Vandaag gaat het WK voetbal van start - en daar zijn wij niet bij. Nu horen we je denken: no shit, Sherlock. Maar niet iedereen is hiervan op de hoogte, hè Famke? Toch is het treurige nieuws voor Oranje de meesten wel opgevallen. Zo gaf Ryan Reynolds ons in een Deadpool 2-promovideo nog even een flinke trap na. ‘I can not wait to not see Italy play the Netherlands.’ Ouch!

Om de pijn te verzachten zetten we 7 dingen op een rij waar wij ook niet bij waren.

1. Het WK Moddersnorkelen

Ja echt, dit bestaat. En nee, het is niet een uit de hand gelopen geintje dat viral ging. Het WK moddersnorkelen werd vorig jaar namelijk al voor de 32e keer georganiseerd in Wales. Say what?! Volgens Lonely Planet verdient de sport zelfs een plekje in de top 50 van wereldwijde must do’s.
Het WK begint: dit zijn 7 dingen waar Nederland ook niet bij was

2. Het wereldrecord bingewatchen

Een kleine twee jaar terug staarden twee gasten 94 uur lang non-stop naar een tv-scherm. Het Nederlands Film Festival deed hiermee een gooi naar het wereldrecord bingewatchen. Alles verliep vlekkeloos. Toch haalden ze het Guinness Book of Records niet. Waarom? Er zat een foutje in het logboek. 

3. De top 10 van het Eurovisie Songfestival 2018

Onze Songfestival-cowboy Waylon stapte vol goede moed en met een gepast vleugje arrogantie het vliegtuig in naar Lissabon. Hij zou misschien niet winnen, maar de sterren voorspelde toch zeker een plek in de top 10. Het publiek zag dit niet zitten. Hij eindigde als 18e.   

4. De Hollywood-film Body of Lies

Herinner je je die film nog waarin Carice van Houten de sterren van de hemel speelt als de vrouw van Leonardi DiCaprio? Nee? Wij ook niet! Haar rol bleek weinig toe te voegen aan de Amerikaanse thriller en haalde de eindmontage niet. Ahw!     
Het WK begint: dit zijn 7 dingen waar Nederland ook niet bij was

5. Het WK Extreem Strijken

Tijdens het WK Extreem Strijken is het de bedoeling dat je in een zo extreem en bijna onmogelijke situatie je nog-niet-zo-net-gestreken-bloesje strijkt. Hoezo kun je niet strijken terwijl je surft, van een klif springt of koorddanst? Echt wel! Any volunteers?

6. De films Move-On én Pain and Gain

Met veel bombarie werd aangekondigd dat de film Move-On Yolanthes internationale doorbraak zou worden. Voor de oplettende kijker: haar rug is maar liefst 2 seconden te zien. Ook in Pain and Gain was Yolanthe een ‘grote rol’ beloofd. Het bleef bij één regel tekst.

7. Het WK voetbal in 2002

Nuff said.

Lees verder