24Kitchen anti-gourmetgeur spray kerst

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
24Kitchen anti-gourmetgeur spray kerst

Het perfecte kerstcadeau! 24Kitchen komt met anti-gourmetgeur spray

|
|

Laatste update:

Stop maar met zoeken! Wij hebben namelijk zojuist hét perfecte kerstcadeau voor hem, haar en de kinderen gevonden: de anti-gourmetgeur spray van 24Kitchen. De spray belooft de vieze geurtjes - die na het gourmetten normaal gesproken nog vijf weken in je gordijnen blijven hangen - namelijk als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen!

24Kitchen maakt korte metten met die gourmetwalm

In 10 van de 10 Nederlandse huishoudens is het met de kerstdagen vaste prik: een avondje gourmetten. Iedereen is er dol op, zelfs de gastheer of -vrouw die geen dagen in de keuken door hoeft te brengen. Ideaal, dus… Op die ene supergrote ergernis na dan: de onvermijdbare stank! 24Kitchen komt met dé oplossing: de allereerste anti-gourmetgeur spray ooit. De geurspray rekent af met die vieze gourmetwalm en laat je huis in plaats daarvan naar tijm, kruidnagel, vanille en amandelen ruiken. Klinkt plezant!

Kerstfilms kijken én gourmetten zonder stank <3

We zijn er nog niet helemaal over uit of het kijken van Home Alone óf het gourmetten onze favoriete kersttraditie is… Dankzij deze geurspray van 24Kitchen hoeven we echter ook helemaal niet meer te kiezen! Zet die gourmetpannetjes dus maar vast klaar, dan vertellen wij je alvast welke kerstfilms we daarna graag willen zien.

Lees verder