Het is officieel: John Wick-regisseur tekent voor Deadpool 2

Veronica Superguide logo
Het is officieel: John Wick-regisseur tekent voor Deadpool 2

Het is officieel: John Wick-regisseur tekent voor Deadpool 2

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Zijn naam gonsde al langer rond, maar nu is het officieel bevestigd: David Leitch, de co-regisseur van de keiharde actiefilm John Wick, zal het vervolg op de populaire Marvel-film Deadpool voor zijn rekening nemen.

Opvolger

De productie van het Deadpool-vervolg kwam vorige maand in de problemen toen Tim Miller, de regisseur van de eerste film, het project verliet na een ‘creatief meningsverschil’ met hoofdrolspeler Ryan Reynolds. Een van de eerste namen die werd genoemd als zijn opvolger, was die van David Leitch. Hij regisseerde samen met Chad Stahelski de populaire actiefilm John Wick. Nu is bekend geworden dat Leitch inderdaad de nieuwe Deadpool-film zal regisseren.

Snoeihard

Geweldig nieuws voor de fans! John Wick was een snoeiharde wraakfilm die bol stond van de spectaculaire actiescènes. Een perfecte match dus voor de ‘Merc with a mouth’, waar al het bloederige geweld werd afgewisseld met een dikke knipoog. Ondertussen wordt er ook al druk gewerkt aan een Deadpool 3. Het is nog niet bekend wie dit derde deel zal regisseren.

Lees verder