Het is officieel: Guardians of the Galaxy krijgt nóg een deel

Veronica Superguide logo
Het is officieel: Guardians of the Galaxy krijgt nóg een deel

Het is officieel: Guardians of the Galaxy krijgt nóg een deel

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Eind deze maand draait Guardians of the Galaxy Vol 2. in de bioscopen. Maar daar blijft het voor de fans gelukkig niet bij: er komt een derde deel.

Facebook

"Ik zou de scoop kunnen geven aan de eerste interviewer die ernaar vraagt tijdens de persdagen, maar in plaats daarvan wil ik het delen met de belangrijkste mensen uit het Guardianuniversum - jullie, de fans die zo ongelooflijk trouw en enthousiast zijn geweest in de afgelopen vijf jaar dat het me geregeld tot tranen toe heeft geroerd", aldus regisseur James Gunn in een bericht op Facebook.

Nog meer avonturen

Hij vertelt eveneens dat hij de vraag 'komt er een derde deel?' regelmatig voorgeschoteld kreeg en dat hij lang heeft moeten nadenken voordat hij hier een antwoord op had. "Uiteindelijk gaat mijn liefde voor Rocket, Groot, Gamora, Star-Lord, Yondu, Mantis, Drax en Nebula - en sommige aanstaande helden - dieper dan jullie kunnen bedenken, en ik heb het idee dat hen nog veel avonturen te wachten staan." 

Guardians of the Galaxy 2

Het verhaal over het guardianuniversum wordt dus in ieder geval een trilogie. Op 27 april draait Guardians of the Galaxy Vol. 2 in de bioscopen. In de film gaat Peter Quill op zoek naar zijn vader en beleeft hij samen met de Guardians allerlei avonturen. Deel 3 staat dus in ieder geval ergens op de agenda, maar wanneer de film moet uit komen, dat weten we nog niet.

Lees verder