Het is officieel: 13 Reasons Why seizoen 3 komt er aan!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Het is officieel: 13 Reasons Why seizoen 3 komt er aan!

Het is officieel: 13 Reasons Why seizoen 3 komt er aan!

|
|

Laatste update:

Seizoen 2 van 13 Reasons Why is net een maand bezig en is al een enorme hit. Nu heeft Netflix met een korte, teasende video officieel aangekondigd dat het volgende seizoen al op komst is. De serie zal in 2019 te zien zijn.

Nieuwe plannen

Eerder werd bekend gemaakt dat hoofdrolspeelster Katherine Langford, die Hannah Baker speelde in de eerste twee seizoenen, uit de serie stapt. Desondanks onthulde schrijver en bedenker Brian Yorkey zijn plannen voor het volgende seizoen. Daarbij zei hij dat wat er met Hannah gebeurt, de kern blijft van het verhaal. Daarnaast noemde hij dat het gaat over jonge mensen die moeten leren omgaan met hun verdriet en problemen.

Net als de eerste twee seizoenen heeft ook seizoen drie dertien afleveringen.

Ophef

Waar in het eerste seizoen vooral veel ophef was over de zelfmoordscène van Hannah, is er ook in seizoen 2 veel commotie. Zo is er veel kritiek over een brute verkrachtingsscène. Yorkey zei daarover: “We begrijpen dat sommige scènes moeilijk zijn om naar te kijken. (…) Maar we geloven dat het veel beter is om erover te praten dan het te verzwijgen.”

Desondanks kijken miljoenen mensen naar de serie. Hoe seizoen 3 er verder uit gaat zien is nog niet bekend. Voorlopig kunnen we eerst seizoen 2 helemaal bingewatchen.

Lees verder