Het doek valt voor musical The Bodyguard

Veronica Superguide logo
Het doek valt voor musical The Bodyguard

Het doek valt voor musical The Bodyguard

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Na jaren van prachtige voorstellingen, valt het doek voor musical The Bodyguard. De laatste voorstelling wordt op 16 juli gespeeld.

Veel bereikt

Wat de precieze reden is van het einde van The Bodyguard, heeft producent Stage Entertainment niet bekend gemaakt. "We hebben ontzettend veel bereikt, we hebben Nederland nieuw talent getoond, ongelofelijke bezoekersaantallen behaald en zijn bekroond met awards", zegt Albert Verlinde in een statement.

The Bodyguard

The Bodyguard is de musicalversie van de gelijknamige Hollywoodfilm uit 1992 met Whitney Houston in de hoofdrol. Het verhaal gaat over zangeres Rachel Marron, die bescherming krijgt tegen een stalker van voormalig geheim agent Frank Farmer. Zelf ziet de noodzaak van een bodyguard niet zo in en dat maakt Farmers werk er niet makkelijker op. En dan worden Rachel en Frank ook nog eens verliefd.  

Rachel en Frank

De rol van Rachel Marron wordt gespeeld door Romy Monteiro en April Darby, die de hits van Whitney Houston keer op keer op verbluffende wijze weten te brengen. Miro Kloosterman, Dave Mantel en Mark van Eeuwen, allen (ex)-soapies, spelen de rol van Frank Farmer. 

Wil jij The Bodyguard nog zien voordat het te laat is? Via de Veronica Magazine Musicalclub boek je je kaarten voor de musical extra voordelig. 

Lees verder