Master of None, seizoen 3

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Master of None, seizoen 3

Het derde seizoen Master of None heeft een trailer!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Zo'n vier jaar nadat het tweede seizoen op Netflix verscheen, is het eindelijk zover: de release van het derde seizoen Master of None. Zojuist is de trailer uitgebracht van de vijf gloednieuwe afleveringen.

Voordat we je die echter laten zien, hebben we eerst ander goed nieuws: de releasedatum is ook onthuld. Op 23 mei verschijnen de nieuwe afleveringen.

Moments of Love

Fans van het eerste uur zullen waarschijnlijk wel even met hun ogen moeten knipperen, want de reeks ziet er dit keer anders uit. Er is geen hoofdrol meer voor Ansari's personage Dev. De makers richten in seizoen drie de spotlight vol op het ondersteunende personage Denise (Lena Waith), en noemen de vijf gloednieuwe afleveringen dan ook Master of None Presents: Moments in Love.

Krachtige verhaallijnen

Deze derde reeks beschrijft haar relatie met Alicia (Naomi Ackie) en belooft een modern liefdesverhaal te worden over de ups and downs van het huwelijk, de strijd met vruchtbaarheid en persoonlijke groei, zowel samen als apart van elkaar. "Vluchtige romantische hoogtepunten ontmoeten verpletterende persoonlijke verliezen, terwijl existentiële vragen over liefde en leven een rol spelen", aldus de synopsis.

Benieuwd? Bekijk hieronder snel de eerste beelden.

Master of None: Moments of Love is vanaf 23 mei te zien op Netflix. Weten wat je die maand nog meer kunt verwachten? Bekijk hier ons overzicht.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder