Het Beste van Heel Holland Bakt vanavond van start

Heel Holland Bakt, selectieaflevering

Thuisbakkers, opgelet! Vanaf vanavond zendt Omroep MAX elke week een Heel Holland Bakt-compilatie-aflevering uit! Bereid je voor op heel veel zoete hoogtepunten, verbrande koekjes én stressvolle momenten in de tent.

Het is ook wel een beetje bitterzoet. De compilatie-afleveringen grijpen namelijk terug op mooie, hilarische en opmerkelijke momentjes uit álle seizoenen. Dat betekent dat we de inmiddels overleden tv-legende Martine Bijl ook gaan terugzien.

Het Beste van Heel Holland Bakt

Vanavond gaan we (opnieuw) zien hoe de thuisbakkers proberen tulbanden, tompoucen en bekende gebouwen in elkaar te flansen. Gelukkig is het niet alléén maar oude koek die iets te lang in de trommel zat: Omroep MAX schotelt ons ook nieuwe, niet eerder vertoonde beelden van Janny, Robèrt en André voor!

Het beste van Heel Holland Bakt - aflevering 1

In het beste van Heel Holland Bakt blikken we terug op de afgelopen seizoenen van #HHB! ?? Van de allereerste opdracht uit seizoen 1 tot het fantastische fruitspektakel uit seizoen 7. ? Vanaf woensdag 15 juli elke week om 20.30 uur op NPO 1.

Geplaatst door Omroep MAX op Dinsdag 7 juli 2020

'Gewoon' seizoen

Je moet dit compilatie-seizoen overigens zien als een soort petitfourtje. Later dit jaar krijgen we ook gewoon een taart voorgeschoteld! Oftewel: een volledig nieuw seizoen. Uiteraard gaat 't er door de coronacrisis allemaal heel anders uitzien dan normaal. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor die speciale kids-variant van Heel Holland Bakt!

Het Beste van Heel Holland Bakt is elke woensdag om 20:30 uur te zien op NPO 1.