Hereditary-hoofdrolspeelster houdt niet van horrorfilms

Veronica Superguide logo
Hereditary-hoofdrolspeelster houdt niet van horrorfilms

Hereditary-hoofdrolspeelster houdt niet van horrorfilms

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Oh ironie! Ook al heeft Hereditary-actrice Toni Collette de hoofdrol te pakken in de engste film van het jaar, toch houdt ze zelf helemaal niet van horrorfilms. Daar is de Australische actrice namelijk veel te bang voor.

DVD met cellofaan er nog om

Toni onthulde haar angst voor griezelfilms in een interview met The Guardian. De journaliste van het dagblad had wel zin in een diepgaande vergelijking tussen Hereditary en horrorklassieker The Shining, toen de actrice bekende die nooit gezien te hebben. Hè, wat? “Ik hou niet van horrorfilms. Ik ben gewoon veel te bang om die te kijken!”, zo bekende de 45-jarige Aussie. Wel vertelde Collette dat ze The Shining thuis op DVD heeft. Alleen heeft ze de film jaren geleden kocht en zit die nog steeds in het cellofaan verpakt. Ze heeft 'm nog niet eens uit durven pakken?!

Voor een actrice die als de dood is voor enge films heeft Collette toch een aardige staat van dienst opgebouwd. Zo was ze te zien in The Sixth Sense en in de remake van Fright Night uit 2011. Jammer dat de interviewer niet vroeg of ze die wel heeft durven kijken. Bij Hereditary zou Toni het waarschijnlijk niet lang uitgehouden hebben: we raken er hier al maanden niet over uitgeschreven hoe eng deze film wel niet is.

Noodnummer

De Nederlandse distributeur zou zelfs een noodnummer hebben ingesteld voor bioscoopbezoekers die zich dusdanig het apelazarus zijn geschrokken dat ze er psychische problemen aan over hebben gehouden. Reken maar dat Toni zelf aan de telefoon had gehangen!

Lees verder