Henry Cavill in The Witcher Seizoen 2 op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Henry Cavill in The Witcher Seizoen 2 op Netflix

Henry Cavill onthult eerste teaser The Witcher: Seizoen 2

|
|

Laatste update:

Het is alweer een poosje geleden dat we Henry Cavill in actie zagen als Geralt. Maar dit weekend deelde de acteur de eerste beelden waarin hij opnieuw in de huid kruipt van The Witcher.

Momentum

Nog voordat The Witcher in première ging, kondigde Netflix al een tweede seizoen aan. Het momentum van deze duistere fantasyserie werd echter flink onderuitgehaald door de uitbraak van het coronavirus. De productie van het nieuwe seizoen liep hierdoor namelijk flinke vertraging op. Maar de opnames zijn inmiddels afgerond en dat moet natuurlijk gevierd worden!

Hongerig

Henry Cavill plaatste gisteren de eerste teaser van The Witcher: Seizoen 2 op Instagram. Verwacht geen spannende plotonthullingen of coherente scènes die de nieuwe verstandhoudingen tussen de hoofdpersonages blootleggen; de video doet in nog geen tien seconden vooral wat een teaser moet doen: hongerig maken naar meer! In de video vraagt Geralt zich hardop af: “Are you ready?” Het antwoord op die vraag kunnen we natuurlijk wel raden…

De nieuwe afleveringen zullen later dit jaar op Netflix verschijnen. In de tussentijd lees je hier alvast alles wat je moet weten over The Witcher: Seizoen 2.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder