Henny Huisman

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Henny Huisman
BN'ers

Henny Huisman laat juice over BN'ers in theatershow achterwege

|
|

Laatste update:

Henny Huisman blijft in zijn theatershow Het Achterste Van Mijn Tong weg van 'juice' over bekende Nederlanders. De voormalig presentator zal vooral in geuren en kleuren over zijn eigen ervaringen in de showbizz vertellen, zegt hij in gesprek met het ANP.

 

Niet over Nederlandse artiesten

"In anderhalf uur vertel ik wat mij allemaal overkomen is. Ik heb natuurlijk de meest achterlijke en gekke dingen gezien", vertelt de inmiddels 71-jarige Huisman. "Of daar ook juice bij zit?", lacht hij. "Ik ga het amper over Nederlandse artiesten hebben. Niet over de Marco Borsato's of dat soort dingen. Dat is niet mijn bedoeling. Ik heb wel verhalen over grote namen als Whitney Houston of Michael Jackson. Sommige waren heel aardig maar sommigen ook heel vreemdsoortig, met allerlei idiote eisen.

Intieme setting

Huisman doet dit najaar talloze kleinere theaters in een intieme setting aan. Bezoekers krijgen ook de kans om hem zelf aan de tand te voelen. "Het is een beetje alsof je bij me op visite komt. Ik heb nog net geen gevulde koeken mee." Met de tour, waarvan de kaartverkoop inmiddels is begonnen, begint Huisman op zijn oude dag aan een nieuw avontuur. "Heel veel mensen doen het op mijn leeftijd lekker rustig aan maar daar houd ik niet zo van."

What’s next? 

Of de theatershow het allerlaatste hoofdstuk in zijn carrière is, durft Huisman niet te zeggen. "Ik weet het niet. Ik heb een soort raar imago dat ik overal achteraan zit maar het komt altijd naar me toe op een of andere manier", besluit hij.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder