Henny Huisman

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Henny Huisman
BN'ers

Henny Huisman heeft geen spijt van bashen Gordon en Winston Gerschtanowitz

|
|

Laatste update:

Hoe minder hij zelf op tv te zien is, des te meer heeft Henny Huisman te zeggen over showbizz-collega’s die wel nog werk hebben. Recentelijk waren Winston Gerschtanowitz (rijkeluiskind!) en Gordon (pocher!) aan de beurt. Weekend was benieuwd of Henny inmiddels spijt heeft van zijn uitspraken.  

Een echte kakker

Dit blijkt niet het geval. Eerder noemde hij Winston al ‘een echte kakker’ die ‘niet echt’ is en van wie hij weinig gelooft. Hier komt hij niet op terug. "Ik meen het nog steeds. Die uitspraak kwam overigens niet zomaar uit de lucht vallen. Er werd destijds gevraagd naar mijn mening over de Postcode Loterij, waar ik achttien jaar heb gewerkt.”  

Dan maar Gaston?

Hij tipt meteen een andere presentator, namelijk Gaston Starreveld. “Een volkse jongen, die vind ik heel erg geschikt voor dat programma”, in tegenstelling tot Winston, die hij een rijkeluiskind noemt. “Daar kan hij ook niks aan doen, maar daarmee is hij niet het type dat iemand van drie hoog achter zal overhalen om mee te doen aan de Postcode Loterij. Ik vind hem daarom ongeschikt voor die job.” 

Stop met pochen

Hij heeft ook geen spijt van zijn kritiek op Gordon. In september dit jaar liet Henny weten horendol te worden van het gepoch van de zanger. “Stop met laten zien hoe je baadt in luxe. Er zijn zoveel mensen, zeker nu, die niet eens op vakantie kunnen", zei hij in de Story. Ondanks dat hij Gordon een 'talent' vindt waar je ‘enorm mee kunt lachen’, staat hij nog steeds achter zijn commentaar. ”Hij kan beter niet aan ieder een laten zien dat hij liggend in een bedje eersteklas naar Dubai vliegt. Door zulk gedrag keren mensen zich massaal tegen je.”

Lees verder