Henk Krol, reallifesoap

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Henk Krol, reallifesoap

Henk Krol krijgt zijn eigen reallifesoap

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vergeet Ik Vertrek en Chateau Meiland, want binnenkort steelt Henk Krol de show! De politicus krijgt namelijk een heuse reallifesoap die draait om het opzetten van zijn Bed & Breakfast.

Er komt hiermee een langgekoesterde wens uit van de politicus, zo verklapt hij in weekblad Privé.

Oost, west, thuis best

"Nadat ik had bekendgemaakt dat ik een Bed & Breakfast wilde beginnen, stroomden vanuit heel Europa de aanbiedingen binnen. Portugal, Spanje, Duitsland..." De bevlogen politicus kon alle kanten op, maar koos uiteindelijk voor een plek vlak bij huis. "Het is nu dus inderdaad een soort hotel geworden in Nederland. Gelegen op nog geen kwartier van ons huis in Eindhoven. Geen heen en weer gevlieg naar verre oorden. Heerlijk!" 

Op naar... Villa Krol!

Nu lijkt ons een Bed & Breakfast openen al behoorlijk zwaar, maar op zijn 71e zit deze voormalig Ranking the Stars-deelnemer duidelijk niet zonder ambities. "Ik ben benaderd door een televisieproductiemaatschappij die een reallifesoap wil opnemen in ons B&B." Wie alleen hoopt op intieme beelden moeten we teleurstellen: de show gaat dieper dan dat. "Het is de bedoeling dat ik daar bekendheden ga ontvangen en interviewen. De opzet is een soort Villa Felderhof. Die plannen zijn we nu aan het uitwerken, daar gaan jullie later meer over horen." Als hij het dan maar wel langer volhoudt dan zijn carrière bij De Partij van de Toekomst, grapje natuurlijk...

Meer hierover lees je in de Privé van deze week!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify.

Lees verder