Henk en vrouw Fiona uit Boer Zoekt Vrouw hebben dochtertje

Door Redactie
Henk en vrouw Fiona uit Boer Zoekt Vrouw hebben dochtertje

Op de Noord-Hollandse boerderij van het Boer zoekt vrouw-koppel Henk en Fiona is het feest. Het stel heeft namelijk een dochtertje gekregen! Het meisje luistert naar de naam Jolene. Het boerenkoppel had al een zoontje, Owen, die in september twee jaar oud wordt.

Geluksvogels

"Het is een hele lieve, blije baby. Echt een zoet kind, dat is wel lekker. We zijn echte geluksvogels”, zegt Henk op de website van Boer zoekt vrouw. "Ze slaapt prima. Ze moet natuurlijk om de drie uur eten hebben, maar tussendoor gaat het erg goed. Het is een heel leuk, makkelijk meisje'', vertelt Fiona. Van tevoren wist het stel niet dat ze een meisje zouden krijgen. "Met Owen wisten we ook niet of het een jongen of een meisje zou worden, we wilden dat het een verrassing was.”

Henk deed in 2012 mee aan het datingprogramma. Twee jaar eerder verloor hij zijn vriendin Daniëlle bij een auto-ongeluk. Veel vrouwen waren geraakt door zijn verhaal: de boer kreeg maar liefst 1109 brieven. Uiteindelijk viel hij als een blok voor Fiona en koos hij voor haar.