Kees Hulst als Hendrik Groen in Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen op NPO 1

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kees Hulst als Hendrik Groen in Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen op NPO 1

Kijkers wéér in tranen om emotionele aflevering Hendrik Groen

|
|

Laatste update:

Het regent opnieuw complimenten voor NPO 1-serie Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen (Omroep MAX). Na een mokerslag vorige week, konden veel kijkers het ook gisterenavond niet droog houden bij de beste serie van dit moment

Let op: spoilers voor Hendrik Groen volgen!

Vorige week verliet André van Duin de serie. Zijn extreem zieke personage Evert, de beste vriend van Hendrik (Kees Hulst), vroeg zijn makker om hem uit zijn lijden te verlossen met behulp van een dodelijke poeder-mix. Die tranen van vorige week zijn nog steeds niet helemaal opgedroogd. Ook nu spreken de kijkers weer massaal hun waardering uit voor weer zo'n fantastische, emotionele aflevering.

Einde van Hendrik Groen

Waarschijnlijk kunnen de fans - en dat zijn er héél veel - nog wel even doorgaan met hun emoties de vrije loop laten. Volgende week is het namelijk tijd voor de aller-allerlaatste aflevering van Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen, gebaseerd op de twee gelijknamige bestseller-boeken ('Zolang er leven is' en 'Pogingen iets van het leven te maken'). We krijgen na volgende week dus nooit meer een inkijkje in het leven van Hendrik, Leonie en de Omanido-club in het bejaardentehuis. De koek is op!

André van Duin

Regisseur Tim Oliehoek heeft eerder al losgelaten dat er na seizoen 2 echt geen vervolg meer komt. Ook niet in de vorm van een bioscoopfilm of iets dergelijks. Voor wie geen genoeg krijgt van André van Duin: de komende weken kun je nog gewoon van hem genieten in Heel Holland Bakt. Hopelijk verzacht dat de pijn een beetje. 

Lees verder