Help jij jouw favoriete tv-programma aan de Gouden Televizier-Ring?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Help jij jouw favoriete tv-programma aan de Gouden Televizier-Ring?

Help jij jouw favoriete tv-programma aan de Gouden Televizier-Ring?

|
|

Laatste update:

Gun jij jouw favoriete tv-programma, serie of realityshow de grootste eer die er op televisiegebied te verdienen is? Je kunt nu voor de tweede maal stemmen voor de Gouden Televizier-Ring.

Het afgelopen kwartaal

Het gaat in dit geval om de programma’s die het afgelopen kwartaal op tv waren. Dat betekent dat bijvoorbeeld spelshows als Rad van Fortuin en Wedden Dat Ik Het Kan meedoen, maar ook dramaseries als A’DAM - E.V.A., KLEM en Als De Dijken Breken en realityprogramma’s Oh Oh Daar Gaan We Weer en Peter Jan Rens & Virginia: Doen ze ’t of doen ze niet?

Voorwaarden

Naast het feit dat het bewuste programma het afgelopen kwartaal te zien was, is de voorwaarde om mee te doen dat er minstens drie nieuwe afleveringen van het programma moeten zijn uitgezonden. Ook moet ten minste één aflevering van het programma een half miljoen kijkers hebben getrokken. Hierbij worden de kijkcijfers van lineaire tv en online bij elkaar opgeteld.

Deze tweede ronde is onderdeel van in totaal vier rondes, waarin de kijker zijn favoriete tv-programma naar de uiteindelijke selectielijst kan stemmen. Dance Dance Dance, Dokter Tinus, Expeditie Robinson, Heel Holland Bakt en Zondag met Lubach zijn al geselecteerd in de eerste ronde. Vorig jaar nam Floortje Dessing de Gouden Televizier-Ring mee naar huis met haar programma Floortje Naar Het Einde Van De Wereld. 

Stemmen op jouw favoriete programma doe je hier.

Lees verder