Hellboy te paard? Nieuwe beelden uit reboot-film

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hellboy te paard? Nieuwe beelden uit reboot-film

Hellboy te paard? Nieuwe beelden uit reboot-film

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

2019 belooft een lekker superheldenjaar te worden. Captain Marvel, Shazam!, Avengers: Endgame, X-Men: Dark Phoenix, Spider-Man: Far From Home en niet te vergeten: Hellboy. Van deze laatste film zijn dit weekend wat nieuwe afbeeldingen gedeeld op Twitter.

Yee-haw? Dit zijn echte Stranger Things…

Wist je dat Hellboy II: The Golden Army alweer uit 2008 stamt? Hoogste tijd dus voor een nieuwe film over de half-demon. In deze reboot kruipt David Harbour in de huid van Hellboy. Hij moet het opnemen tegen Nimue the Blood Queen (een rol van Milla Jovovich). Andere rollen in de film zijn weggelegd voor Ian McShane, Sasha Lane en Daniel Dae Kim. Een aantal van hen zijn terug te zien in onderstaande Tweet.

Meer bruut!

Hellboy (2019) belooft een meer brute versie van de superheld neer te zetten. De makers keken ter inspiratie vooral naar de comics Darkness Calls, The Wild Hunt en The Storm and the Fury. Dat klinkt veelbelovend, maar zoals gezegd moet Hellboy het opnemen tegen (naar verwachting) ijzersterke concurrentie. De reboot komt bijvoorbeeld in dezelfde periode uit als Shazam! en Avengers: Endgame. Zelfs als de reboot verzuipt in het superheldengeweld is er echter geen man overboord. David Harbour kan altijd nog trouwambtenaar worden!

Lees verder