Hellboy gaat los in goorste trailer tot nu toe

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hellboy gaat los in goorste trailer tot nu toe

Hellboy gaat los in goorste trailer tot nu toe

|
|

Laatste update:

Komende donderdag gaat Hellboy in première. En deze laatste trailer herinnert ons eraan dat het één groot bloedbad wordt!

Laatste redmiddel

Vorig jaar december verscheen de eerste trailer voor Hellboy. Een lichte tegenvaller, want deze eerste kennismaking wekte de indruk dat de nadruk lag op flauwe grappen. En dat terwijl regisseur Neil Marshall eerder nog een lekker bloederige bewerking van de gelijknamige stripreeks beloofde. Hoofdrolspeler David Harbour (Stranger Things) moest er aan te pas komen om de fans alsnog te overtuigen, maar je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk. Als laatste redmiddel verschijnt op de vooravond van de première daarom plotseling deze trailer!

Ledematen

Dit lijkt al iets meer op de Hellboy die ons beloofd was! Ledematen worden ontdaan van hun rechtmatige eigenaar, ogen worden uitgeplukt en het bloed spat alle kanten op. Het feit dat het allemaal overduidelijk CGI is maakt het er iets minder smerig op, maar toch… zo kennen we de regisseur van The Descent weer! We betwijfelen of Hellboy ook zo goed wordt als een van onze favoriete horrorfilms van deze eeuw, maar de belofte dat deze nieuwe versie goorder en gewelddadiger wordt dan zijn voorgangers lijkt eindelijk te worden ingelost!

Hellboy draait vanaf 11 april in de Nederlandse bioscopen.

Lees verder