Supernatural: Seizoen 15 poster

Veronica Superguide logo
Supernatural: Seizoen 15 poster

Hell, yes: Supernatural: Seizoen 15 heeft een eerste trailer

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Binnenkort gaat het nieuwe seizoen van Supernatural van start. En daarin krijgen de gebroeders Winchester het drukker dan ooit!

Eerder dit jaar werd bekend The CW na bijna vijftien jaar trouwe dienst stopt met Supernatural. Maar de hitzender heeft een spetterend afscheidsfeestje gepland voor Sam en Dean Winchester. Voordat ze een punt kunnen zetten achter hun loopbaan als demonenjagers, worden de broertjes namelijk geconfronteerd met een aantal geesten uit het verleden… En ‘geesten uit het verleden’ kun je in dit geval natuurlijk vrij letterlijk nemen!

In het laatste seizoen van Supernatural staan de poorten van de hel wagenwijd open. Dit betekent dat de gebroeders Winchester het opnieuw moeten opnemen tegen oude bekenden als Bloody Mary, de Woman in White en seriemoordenaar John Wayne Gacy. Gelukkig laten de broertjes zich niet gek maken door deze tegenvaller. “You and me versus every soul in hell? I like those odds”, merkt Dean droogjes op… Gelukkig heeft het duo niet minder dan twintig afleveringen de tijd om de hellepoorten voor eens en altijd te sluiten!

Supernatural: Seizoen 15 gaat in Amerika op 10 oktober in première. Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe reeks in Nederland te zien zal zijn.

Lees verder