Heleboel nieuwe foto’s van Games of Thrones vrijgegeven!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Heleboel nieuwe foto’s van Games of Thrones vrijgegeven!

Heleboel nieuwe foto’s van Games of Thrones vrijgegeven!

|
|

Laatste update:

Ja, Game of Thrones-fans, over een maand is het winter! Op 17 juli kunnen we genieten van een nieuw seizoen en tot die tijd worden we lekker doodgegooid met promomateriaal. Nice!

Foto's

Gisteravond was het weer raak: een paar internationale kanalen van HBO hebben een hele rits foto’s vrijgegeven van het nieuwe seizoen, met natuurlijk een heleboel bekende koppen. Zo zien we Jon Snow (of is het nu Stark? Of toch… je-weet-wel?) en Sansa Stark strak in Stark-pak, Daenerys in draken-outfit en Cersei op ‘haar’ Iron Throne. Stuk voor stuk bad-ass foto’s waarin het klaarblijkelijk verboden is om te lachen. Bekijk de foto's hieronder.

Lightning Lord

En dan nu een kleine spoiler alert voor iedereen die boeken nog niet heeft gelezen. Geen zin om de serie (een beetje) voor jezelf te verpesten? Lees dan even niet verder. Voor de diehard Game of Thrones-fans onder ons: is jullie de terugkeer van Beric Dondarrion al opgevallen? Deze ‘Lightning Lord’ speelt een cruciale rol in de boeken en is betrokken bij een belangrijke gebeurtenis. Hint zijn aanwezigheid wellicht naar de terugkeer van een ander personage?

Draakjes

Seizoen 7 belooft een knaller te worden. Als we de trailer mogen geloven dan staan ons een paar epische veldslagen te wachten. Moeder der draken Daenerys landt in Westeros, waar de ijskoude Cersei regeert als koningin terwijl in Winterfell en omstreken Jon Snow is uitgeroepen tot King in the North. En oh ja, weet je nog dat twee van deze drie mensen eigenlijk familie van elkaar zijn? Gooi wat white walkers en draken in de mix en hoppa: zelfs de grootste GoT-hater is niet voor de tv weg te slaan.

Lees verder