Kopen Zonder Kijken Alex

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kopen Zonder Kijken Alex

Kijkers zien héle bijzondere gelijkenis in Kopen Zonder Kijken

|
|

Laatste update:

Gisteren wist makelaar Alex weer een huis op de kop te tikken in Kopen Zonder Kijken, maar kocht hij het droompaleisje in wording stiekem voor... zijn verloren zoon?!

Er keken gisteren meer dan een miljoen mensen naar Kopen Zonder Kijken, zo berekende Stichting KijkOnderzoek. En als er zoveel man kijkt, weet je dat er ook wat fantasierijke kijkers bij zitten. Toch viel verdacht veel mensen hetzelfde op: de kandidaat van de avond lijkt sprekend op een jonge versie van makelaar Alex van Keulen.

Kijkers zien héle bijzondere gelijkenis in Kopen Zonder Kijken

De 'zoon' van Alex

Kandidaten Iris en Thom bezorgden bouwkundige Bob natte oksels door de verbouwing van hun nieuwe huis in Tilburg én haalden stiekem een beetje bloed onder zijn nagels vandaan. Twitter-kijkers zaten ondertussen in een soort tunnel: ze raakten niet uitgepraat over een wel erg bijzondere gelijkenis tussen Alex en Thom. Die laatste lijkt wel een jong broertje of - met een beetje veel fantasie - een soort buitenechtelijke zoon die nu weer oog-in-oog staat met zijn vader. Hieronder een greep uit de hysterische reacties:

Nu is het natuurlijk wachten op een reactie van Thom of Alex! Deze gelijkenis schrééuwt natuurlijk om opheldering.

Kopen Zonder Kijken is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder