Ed Sheeran met een flesje Edchup.

Veronica Superguide logo
Ed Sheeran met een flesje Edchup.

Ed Sheeran krijgt eigen ketchup ('Edchup') en het is géén grap

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Hitmachine Ed Sheeran is van álle markten thuis. Nu bestormt hij ook de ketchupmarkt (ja echt) met een eigen, door Heinz gemaakte tomatensaus genaamd.... Edchup!

En dat vind je waarschijnlijk geniaal óf aanstootgevend. Spraakmakend is het zeker. Waarom Heinz dit doet? Geen idee. Vandaag is het Internationale Ketchup Dag dus dat speelt vast een rol. Het is voor Ed Sheeran-fans overigens géén geheim dat de zanger helemaal gek is op het rode goedje. Hij liet het Heinz-logo zelfs op z'n arm tatoeëren. Dus dit is een echte match made in heaven.

Edchup kopen

We horen je al zeggen: 'supertof, maar waarschijnlijk alleen in Amerika verkrijgbaar...' Nee hoor, ook wij kunnen aan de slag met Edchup. De flesjes - met een speciale Ed-als-tomaat-emoji op het label - liggen vanaf vrijdag in beperkte oplage in de winkels. 

Ed op het witte doek

De Thinking out Loud-zanger duikt binnenkort weer op in de bioscopen. Hij speelt een kleine, maar belangrijke cameo als zichzelf in de muziekfilm Yesterday, over een wereld waarin niemand (behalve één zanger) The Beatles kent (27 juni). Ook zit Ed in een Stormtrooper-pak voor Star Wars: The Rise of Skywalker

Lees verder