Samantha en Leroy in Lang Leve de Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Samantha en Leroy in Lang Leve de Liefde

Heftige Lang Leve de Liefde: 'Was je maar dertig kilo lichter'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Een heftige aflevering van Lang Leve de Liefde, gisterenavond op SBS6. Samantha en Leroy matchten haast aan alle kanten, maar op één punt ging het mis: Leroy past niet in Samantha's perfecte plaatje en dat heeft met zijn uiterlijk te maken. 

De Rotterdammerts snappen wel waarom ze aan elkaar gematcht zijn: ze kunnen het supergoed met elkaar vinden en hebben veel raakvlakken. Tijdens een gezamenlijk sauna-momentje komt Samantha's grootste 'bezwaar' uit de hoge hoed: ze vindt hem te zwaar.

Samantha in tranen

"Je bent niet de standaard persoon waar ik normaal op zou afstappen. Ik heb toch wel een bepaald beeld in mijn hoofd van mijn partner", geeft ze eerlijk aan. Ze moet huilen. "Ik voel me er zo lullig over. We matchen zo goed, maar je uiterlijk klopt niet voor mij." Leroy is eventueel bereid wat te veranderen voor haar, geeft hij aan. Samantha: "Ik ga niet tegen je zeggen dat als je wat kilootjes afvalt, het gevoel er voor mij wel is. Ik wil je tijd niet verpesten."

Heftige Lang Leve de Liefde: 'Was je maar dertig kilo lichter'
Samantha in tranen

'Oppervlakkig'

Samantha baalt: ze vindt dit zelf ook oppervlakkig, maar kan haar gevoel óók niet uitzetten. Leroy trekt het zich niet persoonlijk aan en vindt ook niet dat Samantha zijn tijd verspild, iets waar ze voor vreesde. "Daar vind ik je veel te leuk voor", geeft hij aan. Later hakt ze de knoop door: de date wordt niet verlengd. "Er zit voor mij niet meer in dan een vriendschap. Je bent gewoon niet een jongen waar ik normaal op zou vallen."

Op date met Leroy

"Misschien als je dertig kilo lichter was geweest, had ik er anders over nagedacht", zei Samantha, opnieuw in tranen. "Ik ben ook niet slank, maar ik heb wel een voorkeur. Het is toch iets waar je elke dag naast wakker wil worden." Leroy blijft - verrassend genoeg - de hele tijd rustig en lief tegen zijn date. "Je weet wat ze zeggen, goed gereedschap hangt onder een afdak", grapt hij ook nog.

Samantha én Leroy staan trouwens nog steeds open om verder te daten in LLDL: uiteraard met een ándere date.

Heftige Lang Leve de Liefde: 'Was je maar dertig kilo lichter'

Kijkers van Lang Leve de Liefde hebben de afgelopen weken nog veel meer veelbesproken kandidaten voorgeschoteld gekregen. Van dates die hun ogen niet thuis konden houden tot mannen met wel heel creepy bedoelingen. Gelukkig is het ook wel eens luchtig, bijvoorbeeld met déze lekker schaamteloze deelnemer die de lachers op zijn hand kreeg.

Lang Leve de Liefde is elke werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder