Spoorloos

Veronica Superguide logo
Spoorloos

Kijkers ontroerd door aangrijpende aflevering Spoorloos

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De laatste aflevering van Spoorloos raakte gisterenavond een gevoelige snaar bij haar kijkers. In "de indrukwekkendste aflevering tot nu toe" leven de kijkers mee met Rodridgo en zijn halfzus Natasha. 

Tranentrekker

De aflevering die gisteravond werd uitgezonden zorgde voor heel wat medeleven bij de kijkers. Twintigers Rodrigo en zijn zus Natasha zijn op zoek naar hun moeder en zus Daniela, die ze in Brazilië kwijt zijn geraakt. Broer en zus zwierven als kind samen Daniela op straat voor ze in een weeshuis gestopt werden. Ze hebben hun oudere zus hierna nooit meer gezien omdat die ontsnapte en ze alleen achterliet. De twee werden hierna geadopteerd en verhuisde samen naar Friesland. Nu ze volwassen zijn, willen Rodrigo en Natasha niets liever dan herenigd worden met hun oudere zus en hun moeder. 

Hele grote familie

Als Rodrigo en Natasha aankomen in Brazilië, krijgen ze de schrik van hun leven. Daniela is niet hun enige zus. Er blijken nog 9 andere broers en zussen te zijn, die hun moeder kreeg met allemaal verschillende mannen. Ze ontmoeten nog een broer, Leonard en zijn vader. Uit een DNA-onderzoek blijkt dat Rodrigo en Leonard volle broers zijn! Hij heeft eindelijk de biologische familie gevonden waar hij naar opzoek was. Maar dat is helaas het enige goede nieuws van de aflevering. Zus Daniela zit in de gevangenis en die kunnen ze dus niet ontmoeten. Ook kan hun grote wens om hun biologische moeder te zien, nooit in vervulling komen. Ze is vlak voor hun reis naar Brazilië overleden bij een ernstig ongeluk... 

Donderdag: de virtuele Superguide pubquiz!

Emotionele reacties

Kijkers waren diep geraakt om het verhaal van de broer en zus. De aflevering werd de meest indrukwekkende tot nu toe genoemd. "Een dramatische familiegeschiedenis in Brazilië, met een bijzondere ontknoping." zegt een van de kijkers op Twitter. Het was zeker een indrukwekkende laatste aflevering van het seizoen.

Lees verder