Heftig: MAFS Australië introduceert bizarre plottwist

Wie dacht dat de Nederlandse Married at First Sight al heftig was, moet eens de Australische variant checken... Down under gaat het er vrij bizar aan toe met een nieuwe plottwist die het format volledig op zijn kop gooit.

Married at First Sight Koppelsweekend

Australische media zijn er volop mee bezig, deze nieuwe plottwist. Wat is er aan de hand dan? Nou, in het tiende seizoen van Married at First Sight Australia, dat nu loopt, komt een bijzonder element: een... partnerruil?!

Ruilen van trouwpartner

Eerder grapte MAFS-deelnemer Martijn nog dat de experts hem beter aan Paula konden koppelen in plaats van Nicole, maar bij deze Australische versie gebeurt het dus écht. Tijdens het experiment switchen. En hoe: de deelnemers brengen drie dagen door met een van de andere deelnemers, dus niet de persoon waar ze mee trouwden. Ze zitten samen in een appartement en slapen ook samen in één bed. Een ultiem recept voor drama, intrige én vreemdgaan natuurlijk.

MAFS Australië

MAFS Australië werd al gezien als de meest trashy versie van het programma, zo zie je in onze ranking van Married at First Sight-versies. Maar dit zet er weer een lekker ordinair tandje bij. Helaas staat dit tiende seizoen nog niet op Videoland, maar de andere negen gelukkig wél. Zo kun je even de leegte vullen die onze versie achterliet nu het seizoen is afgelopen!

Niets missen? Check hier onze Married at First Sight-overzichtspagina met het laatste nieuws én meerNeem ook een kijkje op onze MAFS-Facebookgroep om mee te praten over de laatste ontwikkelingen.