Heerlijk Temptation Island-nieuws: er is nóg een seizoen in aantocht

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Heerlijk Temptation Island-nieuws: er is nóg een seizoen in aantocht

Heerlijk Temptation Island-nieuws: er is nóg een seizoen in aantocht

|
|

Laatste update:

Vanavond zitten we weer massaal aan de buis gekluisterd voor een spiksplinternieuwe aflevering van Temptation Island. Voor fans is er goed nieuws, want vandaag heeft RTL aangekondigd dat er nóg een seizoen van de ultieme relatietest in aantocht is. Er zit echter een addertje onder het gras…

Niet op tv te zien

De nieuwe afleveringen zullen namelijk níet op televisie te zien zijn, maar enkel op Videoland verschijnen. Een voordeel dus voor abonnees van de streamingdienst. Ook tijdens het huidige seizoen profiteren zij van een voordeel; abonnees kunnen afleveringen steeds een week vooruitkijken.

De strijd met Netflix aangaan

RTL zou ervoor gekozen hebben om de realityserie enkel nog op Videoland beschikbaar te stellen, omdat het dé manier zou zijn om het aantal abonnees van de dienst omhoog te krikken. Videoland heeft momenteel zo’n 400.000 klanten, tegenover dik twee miljoen van concurrent Netflix. Er is dus werk aan de winkel.

Temptation-VIPS van de baan

Door het idee van een VIP-editie van Temptation Island is overigens definitief een streep gezet, meldt Shownieuws. Er zouden te weinig BN’ers zijn die hun relatie op het spel zouden willen zetten voor het programma. Eerder kreeg RTL enkele BN’ers wél zover om naakt voor de camera te verschijnen voor het programma Adam zkt. Eva.

De opnames voor het nieuwe, extra seizoen van Temptation Island zullen in april plaatsvinden.

Een ander Videoland-privilege zijn een hoop leuke extra beelden. Zo ook onderstaande video, waarin de deelnemers delen welk item van thuis zij meenamen naar het eiland en waarom:

Lees verder