Heer en Meester krijgt geen derde seizoen, maar tv-film

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Heer en Meester krijgt geen derde seizoen, maar tv-film

Heer en Meester krijgt geen derde seizoen, maar tv-film

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De misdaadserie Heer en Meester met Daan Schuurmans in de hoofdrol stopt ermee. Maar fans hoeven nog niet helemaal afscheid te nemen van de charismatische privédetective Valentijn: in plaats van een derde seizoen wordt de reeks afgesloten met een tv-film van anderhalf uur.

Heer en Meester

Omroep MAX zond twee seizoenen van Heer en Meester uit. Er keken gemiddeld 1,2 miljoen kijkers per aflevering. De serie draaide om Valentijn Rixtus Bentinck (Daan Schuurmans), een zeer welgestelde, charismatische man, wiens leven beheerst wordt door het mysterie van zijn onbekende verleden. 

Als privédetective staat hij regelmatig de officier van justitie bij in het oplossen van misdaden. Daarnaast leeft hij een plezierig leven. Zijn motto luidt: 'Elke dag is Valentijnsdag!". Maar ondanks zijn avonturen en uitspattingen blijft de onduidelijkheid over zijn afkomst aan hem knagen. 

Seizoen 2

In het tweede seizoen zet Valentijn zijn zoektocht naar zijn verleden onverbiddelijk door. Is de vrouw die in de seizoenfinale zijn graf bezocht daadwerkelijk zijn moeder? En welke nieuwe zaken liggen weer klaar om opgelost te worden? 

TV-film

Helaas voor de fans komt er dus geen derde seizoen, maar wordt de serie afgesloten met een televisiefilm. Deze verschijnt ergens volgend jaar, schrijft het AD. Jan Slagter, de baas van Omroep MAX, belooft dat in dit slotdeel eindelijk een antwoord komt op de vraag wie de moeder is van het hoofdpersonage Valentijn.

Lees verder