Heel Holland Bakt zien én ruiken: MAX test geurtelevisie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Heel Holland Bakt zien én ruiken: MAX test geurtelevisie

Heel Holland Bakt zien én ruiken: MAX test geurtelevisie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De lekkerste taarten en andere baksels in Heel Holland Bakt niet alleen aanschouwen, maar ook ruiken? Omroep MAX test geurtelevisie. Als het geen 1 april-grap is tenminste.

Geurkastjes

Want wie wordt er nu niet enthousiast van het nieuws dat je een kastje naast je televisie kan zetten dat geuren uitstoot? De uitleg over hoe de geur-televisie werkt, brengt ons echter zeer aan het twijfelen: Het HHB-GEURTV-kastje vangt geluidstonen op - niet schadelijk voor mens en dier, die in het kastje gemengd worden tot geuren van de ingrediënten vanille, rood fruit, karamel en koekjesdeeg. 

Aanmelden

Daarbij is het aankomende zaterdag 1 april. Maar goed, laten we optimistisch blijven en je gewoon aansporen je aan te melden voor zo’n felbegeerd geurkastje. Omroep MAX verloot 50 kastjes onder de aanmeldingen. Je kunt je vanaf vandaag inschrijven op de website van Heel Holland Bakt.

1 april?

Omroep MAX meldt overigens ook dat ze voorloper zijn op het gebied van geurtelevisie. En mocht het experiment met de geurkastjes een succes blijken, dan willen ze bij de zender nog meer kastjes aan gaan bieden. Wij houden ons hart vast: is het een grap of kunnen we binnenkort allemaal de heerlijke geuren uit de Heel Holland Bakt-studio in onze huiskamers ontvangen?

Lees verder