Heel Holland Bakt terug vanaf 15 december

Veronica Superguide logo
Heel Holland Bakt terug vanaf 15 december

Heel Holland Bakt terug vanaf 15 december

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De fans van het bakprogramma Heel Holland Bakt kunnen 15 december in hun agenda aanstrepen: dan komt Heel Holland Bakt er weer aan. André is weer van de partij, En Janny en Robèrt natuurlijk. HHB gaat zijn 7de seizoen in.

Relvrij

De 2018-editie van HHB liet zich kenmerken door de allereerste rel. Een deelnemer, Maroeska, was cateraar en had een kookboek. Het was reden voor sommige kijkers om haar publiekelijk aan de social media-schandpaal te nagelen. Hopelijk wordt de lieve tuttigheid van het programma dit jaar weer gekoesterd en is er minder kritiek op individuele kandidaten. En wellicht dat de NPO ook wat beter kijkt naar de selectieprocedure...

Ready? Baking but!

Het programma waar zoveel kijkers van smullen is oorspronkelijk Brits. The Great British Bake Off, dat van 2010 tot 2013 uitgezonden is op de BBC, was ook in de UK vreselijk populair. Omroep Max zag wel wat in de serie en kocht de rechten aan. Met de fantastische Martine Bijl, die helaas overleed, werd het programma al snel een enorm succes. Gepassioneerde thuisbakkers kunnen middels het programma bekend worden en het vak inrollen met een lekkere kickstart. 

Lees verder