Andre van Duin in Halve Finale Heel Holland Bakt HHB 2021

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Andre van Duin in Halve Finale Heel Holland Bakt HHB 2021

Heel Holland Bakt: Spanning bereikt kookpunt in halve finale!

|
|

Laatste update:

Vanavond is het alweer tijd voor de halve finale van Heel Holland Bakt. En met de eindstreep in zicht loopt de spanning steeds hoger op!

Halve finale

Het achtste seizoen van Heel Holland Bakt ging eind vorig jaar van start. Blijkbaar vliegt de tijd écht om in de HHB-keuken, want vanavond strijden de overgebleven kandidaten voor een plek in de finale. Niet geheel toevallig is ‘Halve Finale’ ook meteen het thema van de komende aflevering. Wel zo praktisch!

Pijnpunt

Tijdens de signatuuropdracht moeten de deelnemers van Heel Holland Bakt een bavarois-bombes op tafel zetten. Aangezien alcohol een belangrijk ingrediënt is in het recept, zit de stemming er al snel goed in. Hopelijk zijn de thuisbakkers weer helemaal bij zinnen voor de technische opdracht. Hierbij moeten de kandidaten een ringtaartje bakken, met als pijnpunt natuurlijk het positioneren van het klassieke florentinekoekje.

De slechtste film op Netflix ooit is…meer

Smaakmakers

Hoe de halve finale van Heel Holland Bakt ook verloopt, de deelnemers mogen trots zijn dat zij het zo ver hebben geschopt in deze culinaire competitie. Spraakmakende kandidaten die eerder de bakkerij moesten verlaten, zijn onder meer smaakmaker Jenny en fanfavoriet Daniel. En de halvefinalisten zullen er vanavond alles aan doen om niet hun voetsporen te treden!

Je ziet de halve finale van Heel Holland Bakt vanavond om 20.25 uur op NPO 1!

Lees verder