Heel Holland Bakt gewonnen door Annemarie

Veronica Superguide logo
Heel Holland Bakt gewonnen door Annemarie

Heel Holland Bakt gewonnen door Annemarie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De finale van Heel Holland Bakt is gisteren gewonnen door Annemarie. Zij mag zich de Beste Thuisbakker van Nederland 2016 noemen.

2,8 miljoen kijkers

In de laatste aflevering van seizoen 4 kwam de Haagse als winnares uit de bus. Ze liet hiermee kandidaten Francis - die overigens ook een grote kans maakte op de winst - en Guido achter zich. Ruim 2,8 miljoen mensen zagen de finale van Heel Holland Bakt, vergelijkbaar met de kijkcijfers van vorig jaar.

Zie ook:

Eerdere seizoenen

Het was gisteren de eerste keer dat Andre van Duin de winnaar van het programma mocht uitroepen. Martine Bijl huldigde in eerdere seizoenen Rutger, Menno en Sarena. Vanwege een hersenbloeding en het daaropvolgende herstel nam Van Duin voor haar de honneurs waar. Het is de bedoeling dat Bijl volgend seizoen gewoon weer de presentatie op zich neemt.

Twitter

Uiteraard werd er voor, tijdens en na de finale door verschillende kijkers heel wat af getweet. Het programma van Omroep MAX levert elke keer weer genoeg reacties op bij de kijkers, die maar al te graag hun mening geven over de gelukte, dan wel mislukte baksels, de kandidaten, de presentatie en de juryleden.

Lees verder