Thor: Love and Thunder

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Thor: Love and Thunder
Marvel

Heeft Thor: Love and Thunder een post-credits scène?

|
|

Laatste update:

Het verhaal van de goddelijke Marvel-superheld Thor gaat verder in Thor: Love and Thunder die nu in de bioscopen draait. Naar ons idee is het een gemiddeld Marvel-avontuur, maar mocht je je toch afvragen of Thor: Love and Thunder een post-credits scène heeft: wij hebben het antwoord voor je!

Het antwoord is ‘ja’

We kunnen er vrij kort over zijn: elke Marvel-film heeft in principe een post-credits scène. Vaak wordt er een getoond tijdens de aftiteling én erna. Als je een Marvel-film bekijkt in de bioscoop weet je dus dat je altijd moet blijven zitten tot na het einde!

Let op! Hieronder volgen spoilers over de film en de post-credits scène!

Hercules

Zeus (gespeeld door niemand minder dan Russell Crowe) wordt in Thor: Love and Thunder doorboort met zijn eigen bliksemschicht nadat Thor deze te pakken weet te krijgen. De post-credits scène verklapt echter dat Zeus nog leeft! Duh! Het is niet voor niets een god. We zien dat hij wordt verzorgd en spreekt met een nog onbekend personage. Een boze Zeus stuurt vervolgens zijn zoon Hercules op pad om Thor te grazen te nemen. To be continued…

Ted Lasso-acteur

Hercules wordt trouwens gespeeld door Brett Goldstein die je kunt kennen als voormalig voetballer Roy Kent in de Ted Lasso-serie op Apple TV+. Roy was ook al eens de stemacteur van Marvel-personage Tony Stark in Robot Chicken.

Thor vs. Thor

Chris Hemsworth is niet de enige Thor in Love and Thunder. Natalie Portman verschijnt namelijk als ‘Mighty Thor’. Aan het einde van de film verandert ze in stof nadat ze zich opoffert. We zien in de tweede post-credits scène dat ze door de poorten van Valhalla loopt en daar wordt verwelkomd door Heimdall, een oude bekende. Betekent dit het einde van Jane Foster in het MCU?

Goed nieuws voor de Thor-fans! Thor keert terug! Er komt dus een vervolg op Thor: Love and Thunder! Wanneer we weer van Thor kunnen genieten is nog niet bekend.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder