Heeft Peter Gillis een nieuwe vriendin?

Even geen gehatseflats meer voor SBS6-ster Peter Gillis na zijn breuk met Nicol, of... toch wel? De vakantieparkenbaron werd met een andere vrouw gespot. Hoe zit dat?

Door Robin Heerkens
Peter Gillis

Juicebekendheid Yvonne Coldeweijer kwam met beelden van een van haar spionnen, die hem ergens in Maastricht zag. Op de beelden is Peter hand in hand te zien met een vrouw die volgens Yvonne wel wat van Nicol wegheeft. "Toevallig lijkt zijn nieuwe vriendin een beetje op Nicolleke", schreef ze in haar Insta-story. Hij zou ook met de vrouw hebben gezoend. Peter reageert nu zelf op de geruchten. 

Hoe zit het met Peter en de mysterieuze vrouw?

Peter stond gisteren de uitgerukte media te woord rondom een pro-formazitting voor de overval op zijn zoon Mark. Uiteraard wilde iedereen weten of hij al een nieuw Nicolleke heeft gevonden. Voor de camera van RTL Boulevard bagatelliseert hij het allemaal een beetje. “Ik loop daar met zakenrelaties door Maastricht. Het was toen ook Valentijn, dan mag je een vrouw ook kussen. Ik heb er misschien wel tien gekust”, lacht hij.

'Opmerkelijk'

Maar speelt er nu iets tussen hem en die vrouw? Nee, zo blijkt. Hij wil nog geen nieuwe relatie. “Ik vind het wel opmerkelijk als je daar loopt, in de privésfeer, dat mensen allemaal foto’s gaan maken. Ik ben er altijd open en eerlijk in. Zo gauw als er iets is, dan meld ik mijn eigen wel. Maar ik ben nog niet op zoek!

Hoe gaat het nu met Peter Gillis?

Peter en Nicol zijn naar verluidt al maanden uit elkaar. Hoe gaat het nu met hem? “Het gaat allemaal wel weer goed. We hebben het hoofdstuk afgesloten en zijn als goede maatjes uit elkaar gegaan, dat is wel fijn. En als we elkaar nodig hebben, dan zijn we er voor elkaar. Ieder zijn eigen weg; dat was beter.” Ook blijft hij begaan met het leven van Nicols vier kinderen. "Dat waren eigenlijk ook mijn kindjes. Het was altijd ‘papa Peter’.

Benieuwd wat de breuk betekent voor SBS6-serie Massa is Kassa? Wij zochten het uit.