Baby Yoda

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Baby Yoda

Hebben: levensechte Baby Yoda mét haar

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Er komt een levensechte Baby Yoda uit The Mandalorian op de markt en die kun jij hebben! Tenminste, als je 350 dollar hebt liggen. Maar wees eerlijk, dit wil je hebben!

Levensecht en mega duur

De échte Baby Yoda heeft Disney behoorlijk veel gekost: zo’n 5 miljoen dollar! Dan valt 350 dollar nog wel mee, toch? En dan heb je ook wat. De pop is even groot als in de serie: 42 centimeter. Perfect!

'Do. Or do not. There is no try'

En zijn formaat is niet alles, want als je goed kijkt zie je de haartjes zitten op het hoofd van Baby Yoda! Té schattig. Pas in augustus zal de pop geleverd worden, maar door het hoge aantal pre-orders lag de site er snel uit! Inmiddels heeft de website de Force weer gevonden. Ze verzenden gelukkig ook naar Nederland, maar je moet wel een aanbetaling doen van 35 dollar.

Alles van Baby Yoda

Mocht je nou niet zo breed zitten maar wel eigenaar willen zijn van een eigen Baby Yoda, Disney zit bovenop het succes van de schattige groene held en lanceert een scheepscontainer vol aan Baby Yoda-merchandise. Wil je helemaal geen geld uitgeven? The Mandalorian-bedenker Jon Favreau deelde een gratis knutselwerkje voor iedereen!

May the memes be with you

De Baby Yoda-hype heeft gezorgd voor veel schattige en grappige memes. Ook de aankondiging van de levensechte pop zorgt weer voor veel leuke reacties!

Lees verder