boer zoekt vrouw bzv 2022 reünie alle boeren

Veronica Superguide logo
boer zoekt vrouw bzv 2022 reünie alle boeren
NPOBoer zoekt VrouwTV

Hebben de andere boeren in Boer Zoekt Vrouw 2022 de liefde gevonden?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Er deden dit jaar weer tien boeren mee aan Boer Zoekt Vrouw. Van deze tien hebben we er vijf op tv kunnen volgen. Maar hoe zit dat met die andere vijf boeren? Hebben zij de liefde inmiddels ook gevonden?

Lees hier ook of de op tv gevolgde Boer Zoekt Vrouw-koppels nog steeds samen zijn:

Jouke en Karlijn

Evert en Maud

Janine en Sander

Hans en Annette

Rob en Wendy

Hilda en Tsjitse

We beginnen met Boer Zoekt Vrouw-boerin Hilda, die een heel emotioneel moment meemaakte tijden het doorlezen van alle brieven. Zij vertelt al een half jaar samen te zijn met Tsjitse, die regelmatig gezellig meehelpt bij het werk op de boerderij. Hilda geeft aan verliefd te zijn. Ze is nog altijd blij als Tsjitse van de veerboot afkomt. 

 

boer zoekt vrouw bzv 2022 reünie hilda Tsjitse

Gerben en Vivian

Ook Boer Zoekt Vrouw-boer Gerben heeft zijn vrouw gevonden! Van de 40 meiden die bij hem op de boerderij langskwamen, viel zijn oog op Vivian. Gerben vindt alles aan Vivian leuk en voelt zich op zijn gemak bij haar. Daardoor is zijn verlegenheid zo goed als verdwenen! Vivian vindt Gerben heel lief.

gerben vivian boer zoekt vrouw bzv 2022 reünie

Rob en Joost zijn nog single

Witlofteler Rob heeft de liefde nog niet gevonden… Hij vertelt wel gedatet te hebben, maar helaas heeft hij de gewenste ‘diepgang’ nog niet kunnen vinden. Dat komt natuurlijk ook omdat hij het druk heeft met de zorg voor zijn zoontje. Ook Joost is nog single. Dat betekent echter niet dat hij stil heeft gezeten! Joost heeft namelijk zijn huis opgeknapt.

Wil je alsnog een brief schrijven aan een van deze boeren – of aan die andere Rob, die helaas ook single achterbleef? Dat kan!

Robert en Maaike

Robert dan ten slotte nog: de 26 briefschrijfsters bleken helaas toch niet bij de boer te passen… Maar toen kreeg hij een berichtje van Maaike. Alhoewel de liefde nog pril is – ze zijn twee maanden samen – is het stel toch stellig tijdens de Boer Zoekt Vrouw-reünie: dit is echt!

robert maaike boer zoekt vrouw bzv 2022 reünie

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder