Heather Selling Sunset

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Heather Selling Sunset

Babynieuws! Heather van Selling Sunset maakt geslacht van eerste kindje bekend

|
|

Laatste update:

Een kleine twee weken geleden maakte Heather El Moussa leuk nieuws bekend: ze is in verwachting van haar eerste kindje. Vandaag onthult ze ook het geslacht van de baby! 

Mama to be

De altijd hooggehakte Heather, een van de sterren van Selling Sunset, is klaar voor het moederschap. Ze is al een tijdje de bonusmoeder van Taylor en Brayden, de kinderen van haar man Tarek El Moussa uit een eerdere relatie. Begin volgend jaar verwelkomen ze samen hun eerste kindje, zo maakte ze bekend via Instagram.

Beschuit met ... muisjes

Wordt het een jongen of meisje? De realityster laat haar fans niet al te lang in spanning. Nog geen twee weken na de zwangerschapsaankondiging maakt ze het geslacht van de baby bekend. Een confettikanon met blauwe snippers geeft het verlossende antwoord: Heather en Tarek krijgen een zoon: "Baby boy El Moussa."  

Nieuwe seizoenen

Kun je geen genoeg krijgen van Selling Sunset? Goed nieuws: er komen niet één, maar twee nieuwe seizoenen aan! In deze realityserie - die de afgelopen jaren al flink wat hoge ogen heeft gegooid - worden zeven vrouwelijke makelaars gevolgd die allemaal onder één dak werken. Ze werken hard en spelen harder, omdat de concurrentie binnen de woningmarkt killing is. Deze dames doen daarom alles om de top te bereiken... en als we zeggen 'alles' bedoelen we dat ook letterlijk.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder