Heartbreak High cast

Veronica Superguide logo
Heartbreak High cast

Dit is wanneer de Heartbreak High-reboot op Netflix te zien is

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Ein-de-lijk hebben we weer nieuws over de reboot van de Australische tienerserie Heartbreak High voor je. Producent NewBe laat namelijk weten dat de nieuwe afleveringen in 2022 te zien zullen zijn op Netflix!

Nu op Netflix: Heartbreak High

We vertelden jullie vorige week dat Netflix had besloten om de oude seizoenen van Heartbreak High online te knallen. Super leuk, maar stiekem keken we misschien nog wel meer uit naar nieuws over die langverwachte reboot… Gelukkig komt de Nederlandse producent NewBe (via de Telegraaf) vandaag eindelijk met een update!

Heel december gratis films tijdens de Ziggo Uitpakweken!

Heartbreak High-reboot in 2022 te zien

NewBe laat weten dat de opnames van het nieuwe Heartbreak High inderdaad volgend jaar van start gaan in Sydney met een grotendeels nieuwe Australische cast. De achtdelige reboot zal vervolgens in 2022 op Netflix te zien zijn. Jeroen Koopman, de oprichter van NewBe, vertelt over het sluiten van die deal met Netflix: “Het was al een avontuur op zich om de serierechten te bemachtigen. Dat we de reboot nu ook op het grootst denkbare podium internationaal terug kunnen brengen, sluit niet alleen naadloos aan op de internationalisering die we met NewBe hebben ingezet, maar is tegelijk misschien wel het tofste dat ik tot op heden in mijn carrière heb mogen doen.”

Wij snappen het enthousiasme van Koopman volledig! Ook wij waren dol op Heartbreak High! Zodoende hopen we vurig dat hij inderdaad ook nog wat van de oude castleden weet te strikken

Lees verder