Raised by Wolves

Veronica Superguide logo
Raised by Wolves

Nee! HBO’s Raised by Wolves stopt al na twee seizoenen

|
|

Laatste update:

Zit je er net lekker in, wordt Raised by Wolves alweer gecanceld… Het scifidrama van regisseur Ridley Scott was een van de grote titels op HBO Max, maar toch trekt de streamingdienst de stekker eruit. Na twee seizoen van in totaal achttien aflevering houdt het op voor de cast én fans.

Neemt een andere streamingdienst het stokje over?

Voordat de streamingdienst het nieuws zelf bevestigde, plaatste castlid Abubakar Salim al een tweet dat de serie waarschijnlijk geannuleerd werd. In het Twitter-draadje wijst hij op een patroon van series die worden stopgezet na de fusie tussen Warner en Discovery. Abubakar hoopt dat de serie door een andere streamingdienst wordt opgepikt, dus Netflix, sla je slag!

Papa androïde

Raised by Wolves gaat over een stel androïden die kinderen van vlees en bloed moeten opvoeden om het menselijke ras te redden. De Aarde wordt namelijk vernietigd tijdens een oorlog tussen ongelovigen en gelovigen. De kersverse familie reist af naar de ongerepte planeet Kepler-22b. Daar is natuurlijk niet alles rozengeur en maneschijn…

Eerder gaven we je al zeven redenen waarom je Raised by Wolves echt moet kijken. Om je verdriet vanwege het stoppen van de serie weg te kijken, kun je gelukkig aan de slag met de tien beste series op HBO Max!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder