HBO komt met ‘baanbrekende’ Diana-documentaire

Veronica Superguide logo
HBO komt met ‘baanbrekende’ Diana-documentaire

HBO komt met ‘baanbrekende’ Diana-documentaire

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Omdat het overlijden van prinses Diana alweer twintig jaar geleden is, komt HBO met een baanbrekende documentaire over haar leven. Dit heeft de zender aangekondigd.

Baanbrekend

Volgens HBO is de documentaire ‘baanbrekend' en ligt de focus op de relatie van Diana met haar zoons William en Harry. Beide prinsen doen in de docu een boekje open over hun overleden moeder. Ook zullen ze aan de hand van interviews vertellen hoe Diana “hun leven heeft beïnvloed.”

Archiefmateriaal

Het is bepaald geen verrassing dat de koninklijke broers meewerken aan de documentaire. De afgelopen maanden zijn de twee steeds vaker in het nieuws geweest. Onlangs had William nog een gesprek met Lady Gaga over hoe hij omging met het overlijden van zijn moeder en de psychische problemen die daarop volgden.

Lady Gaga

Het is bepaald geen verassing dat de Koninklijke broers meewerken aan de documentaire. De afgelopen maanden zijn de twee steeds vaker in het nieuws geweest. Onlangs had William nog een gesprek met Lady Gaga over hoe hij omging met het overlijden van zijn moeder en de psychische problemen die daarop volgden. Wanneer de HBO-documentaire uitkomt is nog niet bekend.

Lees verder