HBO geeft ienimini-sneak peek van Game of Thrones S7

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
HBO geeft ienimini-sneak peek van Game of Thrones S7

HBO geeft ienimini-sneak peek van Game of Thrones S7

|
|

Laatste update:

Wij wachten er met smart op en we willen wedden jij ook: seizoen 7 van Game of Thrones. HBO heeft in een video een heel kleine sneak peek weggegeven.

Seizoen 7

Winter is coming. En het wordt weer eens een heel lange, want: geen Game of Thrones. Eerder gingen de nieuwe seizoenen van de populaire serie in het voorjaar van start, maar nu gaat het wat langer duren. "We beginnen wat later met de opnames, want aan het einde van seizoen 6 was het winter. Dus het huidige zonnige weer voldoet niet aan onze verwachtingen", aldus David Benioff en D.B. Weiss eerder dit jaar. Het filmen van seizoen 7 zal pas in februari tot een eind komen, zo wordt verwacht.

Ziggo

Helaas is HBO in Nederland vanaf volgend jaar niet meer beschikbaar. Maar er zijn meer wegen die naar Rome leiden, waardoor we het volgende seizoen ook hier kunnen gaan zien. Ziggo introduceert namelijk Ziggo Movies & Series XL, waarop niet alleen Game of Thrones, maar ook bijvoorbeeld Boardwalk Empire en Girls te bekijken zijn.

HBO

Het stoppen van HBO Nederland is een bittere pil voor de kijkers. Naast bovengenoemde series, biedt de zender ook Westworld, Ballers en The Young Pope aan. Tevens maakt HBO ook original films, waaronder The Wizard of Lies, The Immortal Life of Henrietta Lacks en de creepy documentaire Beware the Slenderman.
Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!

Lees verder