Hatseflats! Seizoen negen voor Massa is Kassa komt eraan

Door Birgit Roobol
Peter Gillis

Ondanks alle tegenslagen die Peter Gillis op dit moment heeft, kan hij de tv-kassa weer even laten rinkelen. Naast de stijgende kijkcijfers heeft hij wéér een nieuw seizoen in de pocket. Het negende seizoen van Massa is Kassa. Hatseflats!

Terug op de maandag

Dat vertelt Rob Goossens in RTL Boulevard. Het achtste seizoen is nog in volle gang, maar volgens Goossens gaat het negende seizoen in november alweer van start. Bingen tot je foxwild wordt! Ook is er een wijziging in het schema: het programma zal dan gewoon weer op de vertrouwde maandagavond te zien zijn.

Massa is Kassa schoof nu namelijk vanwege Chateau Meiland door naar dinsdag. Maar de Meilandjes hebben wel een winterstop, dus kan Massa is Kassa terug op de maandag.

Meer massa, meer kassa

Ondanks alle negativiteit blijft Talpa dus gewoon nieuwe seizoenen Massa is Kassa maken. De zaak over de vermeende mishandeling van Nicol loopt nog en zal in de komende maanden voor de rechter komen. Talpa heeft eerder al aangegeven dat zij dit als “een privékwestie” zien.

De Familie Gillis: Massa Is Kassa is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.