Hasbro werkt aan nieuwe Power Rangers-films

Veronica Superguide logo
Hasbro werkt aan nieuwe Power Rangers-films

Hasbro werkt aan nieuwe Power Rangers-films

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De laatste bioscoopfilm Power Rangers was niet bepaald een hit. Toch zijn er al plannen voor een aantal gloednieuwe delen in de reeks!

Nostalgie

Vorig jaar verscheen Power Rangers in de bioscoop, een sciencefictionfilm gebaseerd op de gelijknamige hitserie uit de jaren 90. Ondanks de nostalgiefactor, bleven de fans van vroeger weg. Ook de recensies waren niet bepaald enthousiast over Power Rangers. Uiteindelijk gingen er net genoeg mensen naar de bios om uit de kosten te komen. Alleen op de thuismarkt was de film nog redelijk populair. Het bleef al die tijd stil rond een eventueel vervolg, maar er zit nog leven in de serie!

Grote plannen

De speelgoedlijn van Power Rangers werd namelijk onlangs verkocht aan Hasbro. En die heeft grote plannen met de franchise. Brian Goldner, de directeur van Hasbro, verklaarde onlangs: “We kunnen het Power Rangers-merk direct inzetten voor entertainment, toekomstige films en natuurlijk speelgoed en games. We gaan alles eruit halen wat erin zit!” Voor het zover is, werkt Hasbro nog aan Bumblebee, de spin-off van die andere speelgoedfranchise: Transformers!

Lees verder