Vrouwen van Hart van Nederland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Vrouwen van Hart van Nederland

Hart van Nederland-kijkers missen vorige presentatrices

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De vrouwen van Hart van Nederland, Marlayne Sahupala en Evelien de Bruijn én oudgedienden Maureen du Toit, Selma van Dijk en Gallyon van Vessem, houden samen een reünie op het strand. De trouwe kijkers van het programma missen de vrouwen enorm.Dat merken we wanneer er talloze reacties binnenstromen op de repost van RTL Boulevard. “Heeel jammer dat ze er niet meer werken”, zo vindt één kijker. Een ander: "Elke verandering is zeker geen verbetering. Deze dames hadden echt moeten blijven".

Opfrisbeurt

Van de vijf dames werken alleen Evelien en Marlayne nog bij Hart van Nederland. Selma en Gallyon werden vorig jaar ontslagen door John de Mol omdat hij de avondshow zou willen ‘verfrissen.’ De leeftijd van de twee zou zeer waarschijnlijk de reden voor ontslag zijn geweest. Op haar 51ste verjaardag afgelopen jaar haalde Gallyon dan ook hard uit naar haar voormalige werkgever.

Ze worden gemist

Deze toppers waren jarenlang het gezicht van Hart van Nederland. Hun ontslag kwam als een shock voor vaste kijkers. Gezien de vele reacties op de vrolijke reünie-foto missen de kijkers deze topvrouwen nog altijd. “Ik mis de voormalige meiden van hart van Nederland;” en “mis die meiden echt, kan niet wennen aan de nieuwe…” Toch wel eens fijn, al die positieve reacties!

Lees verder