Harry Styles

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Harry Styles
Marvel

Yes! Harry Styles keert vaker terug in Marvel-films!

|
|

Laatste update:

Goed nieuws voor fans van Harry Styles! De zanger was eerder al kort te zien in The Eternals. Nu heeft hij mogelijk een megadeal gesloten voor nog eens vijf films! The Sun meldt dat hij in die films ook Eros (Starfox) zal spelen, de broer van Thanos. Volgens de krant zouden de films meer dan 100 miljoen dollar op kunnen leveren. Dat komt neer op ongeveer 97 miljoen euro!

Terugkeer in het MCU

Volgens een filmconsultant uit Los Angeles stond Harry al 1,5 jaar op de radar van Marvel: "Hij is niet alleen de grootste popster van dit moment. Hij is zo'n grote ster dat het film en muziek overstijgt". Het contract voor vijf nieuwe films zou betekenen dat we hem vijftien jaar lang als Starfox kunnen zien, aldus de consultant. Eerder bevestigde Kevin Feige al dat Harry Styles terug zou keren in het MCU.

Lees ook onze recensie van The Eternals.

Van muzikant naar acteur

The Eternals - die trouwens niet geweldig werd ontvangen - is niet de eerste filmrol voor de Britse popster. Hij schitterde eerder al op het grote doek in de film Dunkirk. Daarnaast ging Harry in My Policeman volledig uit de kleren. Met de mogelijke miljoenendeal voor aankomende Marvel-films lijkt Harry zijn muzikantencarrière wat opzij te leggen om te kunnen groeien als acteur. Harry is trouwens lang niet de enige bekende die zowel zingt als acteert. Onder meer Jared Leto, Johnny Depp en Kiefer Sutherland blinken op beide vlakken uit!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder