Victoria en David Beckham

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Victoria en David Beckham

Lego-kasteel Harry Potter veroorzaakt huwelijkscrisis Victoria Beckham

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Nooit gedacht dat we deze kop nog eens zouden schrijven, maar hier zijn we dan…

Zweinstein

Iedere man heeft een hobby nodig. En David Beckham is geen uitzondering! De oud-voetballer is blijkbaar niet alleen een fan van Lego, maar ook van Harry Potter. Dankzij de Lego-versie van Kasteel Zweinstein kan David zijn grootste liefhebberijen nu eindelijk combineren. Maar niet iedereen in huize Beckham is even blij met de nieuwste hobby van de voormalige voetbal-international!

Spice Girl

Victoria Beckham plaatste onlangs een video in haar Instagram Stories die weinig aan de verbeelding overlaat. “Dit kasteel verpest mijn leven”, zo luidt de begeleidende tekst onder de video. David zit volgens de voormalige Spice Girl dag en nacht te pielen aan de Lego-set. Geen wonder, het kasteel bestaat uit bijna 1300 onderdelen!

Tien zakken

En het einde van deze hilarische huwelijkscrisis is nog niet in zicht. De oud-international heeft nog tien zakken met Lego-stenen te verwerken voordat hij weer tegen zijn echtgenote aan kan kruipen. Doe Victoria een groot plezier en vertel alsjeblieft David niet over deze één meter lange Lego Star Destroyer!

Lees verder