Harrie Snijders Daten op het Kamp

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Harrie Snijders Daten op het Kamp

Harrie Snijders krijgt eigen datingshow op TLC

|
|

Laatste update:

Houd je dochters binnen want TLC maakt bekend dat Harrie Snijders z’n eigen datingshow krijgt. En zijn bijnaam uit Ex on the Beach (waar hij nu weer in zit) is niet voor niets ‘Harrie de Hengst’. Vanaf donderdag 11 augustus galoppeert Harrie weer op TLC in Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw. En al zijn familie op het kamp helpt mee met het daten, natuurlijk.

Harrie doet romantisch

Na het succes van Harrie in Ex on the Beach (relatief dan) en Bij ons op het Kamp, gaat de dj en zelfverklaarde dekhengst het datingcircuit in zonder dat er exen uit de bosjes springen.

Daten met de familie erbij

Zestien dames zetten een tiara op en hopen Harrie uit hun hand te laten eten. De datingshow vindt plaats op de meest romantische plek die de ster kon bedenken: het kamp! Want wie datet op het kamp, die datet met iedereen… of zoiets. Dus Harrie’s oma, zus, moeder en vader kijken ook mee tijdens de romantische onderonsjes. De laatste drie dames moeten ook de familie van Harrie zien te overtuigen, anders sluit de poort van het kamp definitief.

Acht dames moeten meteen weg

De eerste dubbelaflevering van Daten op het Kamp belooft bakken met drama, want er gaan meteen acht dame’s de tiara afzetten. Daarna kiest Harrie iedere aflevering een kandidaat die de tiara moet afnemen en vriendelijk verzocht wordt op te hoepelen van het kamp. We zijn benieuwd of de show net zulke ongemakkelijke dates oplevert als deze juweeltjes.

Harrie de Hengst schiet donderdag 11 augustus uit de startblokken, om 20.30 uur op TLC. Je kan ook wekelijks vooruitkijken op Discovery+.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder