Margot Robbie als Harley Quinn in Suicide Squad

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Margot Robbie als Harley Quinn in Suicide Squad

Harley Quinn en Pennywise de populairste Halloween-kostuums van 2019

|
|

Laatste update:

Grote kans dat jij al menig Halloween-feestje bent afgegaan óf dat je er nog een paar op de planning hebt staan. Nog kostuum-inspiratie nodig? Deze looks, uit de populairste films en series, zijn dit jaar het meeste in trek. 

Uit het Halloween Onderzoek 2019 van Feestkleding365 blijkt dat heel veel Nederlanders kiezen voor zo'n strak Peaky Blinders-pak. Kostuums uit de Britse bazenserie (seizoen 5 staat sinds deze maand op Netflix) komen zelfs als grootste nieuwkomer de lijst binnen en staan op plek twee. De nummer één positie? Die is voor het Harley Quinn-kostuum!

Harley Quinn en Pennywise de populairste Halloween-kostuums van 2019

Halloween 2019

Pennywise (It) stoomt dit jaar door naar plek drie, terwijl pakken uit La Casa de Papel en Harry Potter juist iets zakte in populariteit ten opzichte van 2018. Wat wij dan weer apart vinden: geen énkel film- of seriekostuum stond in 2017 in de top 10 van populairste look (behalve dan Joker). Beetje raar!

Halloween films

Sla jij die feestjes over en wil je liever gewoon lekker neerploffen op de bank en toch genieten van Halloween? Geen probleem. Deze horrorfilms zijn echte klassiekers en moet je gezien hebben. Ook voor de bios-liefhebbers is het Halloween: deze horrorfilms draaien op 31 oktober in de bios

Lees verder