Hard tegen hard? Ook Gerard Joling werkt aan een boek

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hard tegen hard? Ook Gerard Joling werkt aan een boek

Hard tegen hard? Ook Gerard Joling werkt aan een boek

|
|

Laatste update:

Op 28 februari verscheen de biografie van Gordon Heuckeroth. De presentator/zanger deelde daarin nogal wat klappen uit. Zo ook richting zijn collega Gerard Joling. Zo beschuldigde Gordon Gerard ervan zijn kledingstijl, visagist, stylist en kledinglijn te hebben gestolen en noemde hij hem een 'ouwe viezerik'.

Gerard was totaal niet blij met het de uitspraken van Gordon in zijn boek, en heeft nu besloten een eigen boek uit te brengen. In de Frank en Vrijdagshow op radio 538 vertelde de zanger dat er zeker een boek als reactie op dat van Goor aan zit te komen. Al wordt dit boek wel 'wat positiever'. Op de vraag of Gordon ook op een aantal pagina's voorbij zal komen, antwoordde Geer dat 'het in eerste instantie gaat om de echt grote sterren'.

Hoewel het gouden duo dus wellicht liever niet in dezelfde ruimte verkeert, vormen ze binnenkort een duo in The Voice Senior. Aanvankelijk had Gerard daar hélemaal geen zin in, maar hij heeft toch maar zijn handtekening onder een contract gezet: "ik vond het zo ongelofelijk leuk om dit met oude mensen te doen, dat ik dacht: ik laat dit niet uit m'n poten glijden".

Wanneer het boek verschijnt is nog niet duidelijk. Wel kun je vanaf 24 augustus zien of de twee elkaar heel laten in The Voice Senior.

Lees verder